Kauneus- ja hyvinvointivinkkejä

   
APUA LIHASVAIVOIHIN

Kamferispray on jokaisen kuntoilijan ja urheilijan ehdoton ykköstuote. Auttaa nopeasti lihasvaivoihin. Kannattaa lisätä monta kertaa päivässä kipeään kohtaan. Kamferisprayn on todettu tehostavan myös selluliittigeelin vaikutusta.

"Meillä oli tyttäreni kanssa hartiat kipeinä, tyttärelläni varsinkin tosi kipeä ja ikään kuin krampissa. Tyttäreni laittoi Aloe Geeliä ja Magnesium kipusuihketta, mutta eivät auttaneet. Sitten vaimoni laittoi meille molemmille puolen päivän aikaan Aloe sprayta ja illalla yht’äkkiä ihmettelimme yhdessä, ettei kipua ole lainkaan."

JALKOJEN KUORINTA

Déessen aprikoosikäsikuorinta on hyvä myös jaloille.
Illalla nukkumaan mennessä levitetään jalkateriin kuorinta-ainetta kauttaalleen ja puuvillasukat jalkaan.
Aamulla karistellaan ylimääräiset suolat pois.
Jalat ovat todella pehmeät ja vaikutus tuntuu vielä kahden päivän kuluttuakin.
Kokeile, itse ainakin tykkäsin kovasti!

TUHKIMO-SAUNOMINEN

Laita kuppiin hunajaa 2-3 rkl, saman verran Déessen Base Bathia ja lisää pikkuisen lämmintä vettä, mikäli hunaja ei ole juoksevaa. Voi hyödyntää hunajan jämäpurkin pohjat, seos kyllä notkistuu saunan lämmössä. Käytä sekoitukseen ja levitykseen muovilusikkaa, niin ei polta saunan lämmössä.

Hunajaahan on käytetty lääkeaineena ja ravinteena mm. siksi, että se sisältää antioksidantteja. Lisäksi sillä on lihaskipuja poistava vaikutus. Se myös puhdistaa ja pehmentää ihoa. Hunajan kiteet kuorivat hellästi.

Ensimmäisillä löylyillä hiero seosta nivelien ja kipupaikkojen kohdalle, minne itse haluat tehohoitoa. Ota löylyt.

Käy välillä vilvoittelemassa ja kietoudu lakanaan, johon kuona-aineet poistuvat.

Toisilla löylyillä hiero seos ympäri vartaloa. Älä laita otsalle, ettei valu silmiin. Kannattaa ottaa pitkät ja lempeät löylyt kovien löylyjen sijaan.

Vilvoittele välillä ja kietoudu lakanaan.

Löylyjen määrä riippuu ihmisestä, jotkut käyvät jopa 4-5 kertaa. Vettä kannattaa juoda ainakin vilvoittelun aikana. Hiero vartalon ihoa hiljalleen aina löylyjen ajan. Alussa Base Bath tuntuu karkealta, mutta sulaa vähitellen. Voit kylvettää jalat samalla, kun istut saunassa. Kotimainen Foot Bath virkistää ja rentouttaa jalkoja.

Viimeisten löylyjen jälkeen iho huuhdotaan, sitä ei tarvitse pestä. Iho on todella pehmeä ja hyvän tuntuinen. Käsittelyn jälkeen ei tarvitse laittaa iholle mitään kosteutusta, korkeintaan Foot Lotion voidetta jalkoihin, jos on kylvetellyt niitä. Saunasta hunaja lähtee helposti huuhtelemalla, joten suurilta sotkuilta vältytään.

 

MANIKYYRI KOTONA

Pese kädet NaturCare Body Shampoolla ja poista kynsilakka.
Viilaa kynnet lasiviilalla 45 asteen kulmassa.
Sivele kynsinauhoille Aprikoosiöljyvoidetta tai Aloe Oilia pehmittämään kynsinauhoja.
Ota kynsinauhatikku ja avaa silikonipäällä kynsinauhat varovaisesti.
Laita kädet kylpyyn, jossa on Base Bath kylpysuolaa tai Body Shampoota, kylvetä hetki.
Levitä kuorinta-aine käsille, esim. Body Shampoo (Hand & Body Cream tai jokin voide) + Body Peeling Powder kuorintajauhe. Kasvojen kuorintavoiteetkin käy. Levitä myös käsivarsille ja kyynärpäihin. Hiero pyörivin liikkein n. 2 min.
Huuhtele ja kuivaa myös sormien välistä.
Ota kynsienhoitotikku ja työntele kynsinauhat irti kynsilevystä hellävaraisesti.
Levitä kynsiöljy kynsinauhoille ja kynsille, hiero kevyesti.
Voitele kädet täyteläisellä käsivoiteella ja rentoudu voiteen imeytymisen ajan.
Jos haluat kruunata käsihoidon ja lakata kyntesi, puhdista hyvin kynnen pinta.
Laita tarvittaessa Déessen kynnen kovettajaa, kynnen tasottajaa sekä värilakkaa halutessasi, kestävän pinnan saat, kun laitat päälle päällyslakan.

KAUNIIT KÄDET

Kevään puuhissa kädet on kovilla. Vesi puhdistaa, raitis ilma hellii ja aurinko antaa kauniin päivetyksen. Varjopuolena on ihon kuivuminen. Muista suojata kätesi hansikkailla tarvittaessa. Käsien hoidossa tärkeintä on säännöllisyys.
HomCaren käsivoiteista löydät tehokkaasti kosteuttavat ja ravitsevat käsivoiteet, käsivoiteiden käytössä ei kannata lipsua.
Päiväkäyttöön sopivat kevyet, nopeasti imeytyvät voiteet kuten NaturCare Hand & Body Cream tai Déesse hoitava käsivoide, yöksi täyteläisempi Déessen Aprikoosikäsivoide.

APUA VERENPAINEESEEN JA KOLESTEROLIIN

Aloe Drink on alentanut verenpaine- ja kolesteroliarvoja.

AURINKOSUOJAVINKIT

Aurinkovoiteen käyttö pitää aloittaa ajoissa, viimeistään nyt. Aina ulkoillessasi käytä Sun Lotionia kasvoilla ja käsissä, vähentää ikävien maksaläikkien syntymistä.
Käsien suojaaminen auringolta
Käsienhoitokutsuilla olen havainnut, että on hyvin yleistä kämmenselässä iän tuomat pigmenttiläiskät, joita auringonvalo aiheuttaa. Pitäisi aina muistaa laittaa suojakertoimella varustettua voidetta kämmenselkiin, kun lähdet esim. pyöräilemään, vaikka olisi pilvipoutainen sää. Moni asiakas on sanonut, ettei ole tullut tämä mieleenkään.

Aurinkoihottuman ehkäiseminen
Body Oil estää aurinkoihottumaa. Olen testannut myös itse ja näin on.

EROON FINNEISTÄ

Uusi ACTIValoeta sisältävä Aloe Gel yllätti. Jostakin syystä ihooni alkoi tulla ihan oikeita finnejä, vaikka ikä lähentelee jo 50 vuotta. Laitoin Aloeta aamuin illoin kasvoihin ja päälle ACE-Vitaa (nyk. Vita Fluid). Noin viikon kuluttua iho oli ihan eri näköinen.

HAAVOJEN JA PALOVAMMOJEN HOITO

Aloeta ylistettiin kutsuilla seuraavasti: pikkusormeen ja nimettömään oli tullut suurkeittiössä paha haava teräslevyä pestessä. Taipeessa se on kipeä ja hankala paranemaan. Rouva hoiti haavaa Aloe Gelillämme ja jo parin käyttökerran jälkeen haavat alkoivat umpeutua.
Aloe Gelistä on ollut apua varpaiden välisiin haavaumiin. Tulehtuneet haavat ovat parantuneet ihan parissa päivässä. Hyviä tuloksia saatu myös säärihaavojen hoidossa.
Aloe Drink: n. 70-vuotiaalla naisella paloi n. 20 cm:n alueelta käsi pahasti saunankiukaassa ja hänellä ei ollut muuta kuin Aloe-juomaa, joten hän siveli kaksi kertaa Aloe Drinkillä palovammaa. Siihen ei tullut edes rakkuloita, mutta toki iso paloarpi jäi, jonka aika parantaa.

HELPOSTUSTA ASTMAAN

Aloe Drink on auttanut astmaan, vähentänyt astmapiipun käyttöä.

HELPOTUSTA HIKOILUONGELMIIN

Skin Powderia kaikkiin hikoileviin vartalon kohtiin: varpaanvälit, kainalot, nivustaipeet, rintojen aluset, vauvojen hiertymät, pylly ja muut taipeet. Ihanteellinen kesätuote.

HELPOTUSTA POSKIONTELUTULEHDUKSEEN

Kamferivoiteella on saatu huomattavaa helpotusta poskiontelotulehduksiin.

HERPEKSEN HOITO

Noin 4-vuotiaalla lapsella oli kielen reunassa ja nieluun saakka rakkoja, lääkäri totesi herpeksen eikä määrännyt lääkkeitä, koska on viruksen aiheuttama. Lapselle annettiin Tooth Geliä lusikalla herneen kokoinen pala monta kertaa päivässä ja suu parani kahdessa päivässä.
Olen saanut avun huuliherpeksen hoitoon Aloe Gelistä. Sivelin sitä kipeään huuleeni useamman kerran päivässä, ja viikossa oli herpekseni parantunut! Aiemmin käyttämäni apteekin tuotteet tekivät herpes-näpystäni erittäin kipeän. Aloe Gelin avulla myös kipu ja kutina pysyivät poissa.

HIUKSET JA PÄÄNAHKA

Aloe Gel tai Aloe Oil päänahan kutinaan.
Hiusten muotoilu: Hair Treatment hoitoaine toimii hyvin muotoilusuihkeena: laita suihkepulloon vettä ja hoitoainetta, sumuta hiuksiin ja föönaa.
Hilse helposti kuriin Aloe Spraylla. Suihkuta päänahkaan Aloe Sprayta säännöllisesti päivittäin, näet tulokset jo muutaman päivän kuluttua.

HYÖNTEISTEN PUREMIEN HOITO

Aprikoosiöljyvoide on tehokasta hirvikärpäsen puremiin. Kirvely ja kutina loppuu nopeasti voiteen laiton jälkeen.

IHOTTUMIEN JA IHO-ONGELMIEN HOITO

Aprikoosiöljyvoide on todettu vauvan pyllyihottumaan ja rohtumiin todella hyväksi ja monipuoliseksi voiteeksi. Ei kuivata ihoa. Sopii lapsille ja aikuisille, kaikille limakalvoille myös, joten mainio apu iäkkäämmille naisille limakalvojen kuivumisongelmiin.

Ensi kertaa Body Oiliin tutustuessani olin käynyt noin viikkoa aiemmin hierojalla, joka käytti hieronnassa mentholipitoista voidetta. Ennen hierontaa hän kysyi, olenko sille allerginen. Kielsin olevani, koska en ollut sellaista havainnut. Kuitenkin hartiat ja kaula, joita hieroja käsitteli, alkoivat parin tunnin päästä oirehtia. Iho alkoi punottaa ja kutista. Vähän ajan kuluttua oli käsitellylle alueelle muodostunut kuiva ja karhea kutiseva ärsytysihottuma. Oireet eivät juuri lievittyneet, koska jouduin jatkuvasti olemaan menossa, eikä voitelu onnistunut kuin iltaisin. Saatuani Body Oilin kokeiltavaksi, huomasin sen vaikuttavan heti erittäin hyvin oireisiini. Vaimoni Eeva-Liisa sanoi parin voitelukerran noin tunnin sisällä palauttaneen ihoni lähes normaalin näköiseksi, myös kutina hävisi. Jatkoin öljyn käyttöä ja muutaman päivän kuluttua oireet olivat poissa. Body Oilissa on se hyvä ominaisuus, että se imeytyy nopeasti mahdollistaen käytön pitkin päivää. Käytin sitä noin 3-4 kertaa päivässä.

Ranne murtui ja se jouduttiin kipsaamaan, kipsin alle laitettiin Aloe Geliä, niin ei kutissut ja iho pysyi hyvänä.

Aloe Drink: miehellä tosi paha kokovartalon ihottuma (todettu hiivaksi), joka parani huomattavasti jo kuukaudessa, kun hän alkoi nauttia Aloe-juomaa.
Maksansiirto- ja dialyysipotilailla on ihon kutinaan saatu apu Skin Lotionista.

JALKOJEN HOITO

Kastele pesuliina ja laita siihen pieni määrä (n. 10 ml) Foot Bathia ja hiero jalkapohjat ja jalkaterät, on helppo tapa hoitaa jalkoja. Karvatupentulehdus on hoidettu jalkakylvyllä.

KOSTEUTTAMINEN, KUIVA IHO

Body Oil on hyvä raskaana oleville vatsan ihon hoitoon, auttaa kutinaan ja ehkäisee arpien syntymistä. On hyvä myös kovettuneille kantapäille ja estää "variksen saappaiden" kehittymisen lapsilla.
Näin kun on päässyt mummo-ikään ("täyttänyt 30 v.") iho on alkanut rypistymään kuin eväspaperi ja varsinkin nyt kun sisäilma on tosi kuivaa, niin iho oikein huutaa rasvaa, ja kyllä tuntuu hyvältä, kun saa Body Oilia suihkaista suihkun jälkeen koko kropalle, ja iholle jää myös mieto tuoksu. Iho ei kuitenkaan jää liian rasvaiseksi. Eli Body Oil on oikein korppuihon unelmatuote.
Skin Lotionia iholle tukisukkahousujen alle, todella tyytyväinen asiakas.
Laitan Body Oilia iltaisin. Aivan ihana tuote. Tekee ihon pehmeäksi. Antaa iholle väriä, tuoksu on mahtava. Erittäin riittoisa.
Talvikuivalle iholle tuoksuva Body Lotion tai koko perheen tuote Skin Lotion.

KÄSIEN HOITO

Kädet kuntoon. Hyvä ja huolellinen käsienhoito-ohjelmamme antaa kauniit kädet viikoksi. Kynsien viilaus yhdensuuntaisin vedoin (NaturCare-kynsiviilalla voi viilata myös molempiin suuntiin), käsikylpy Body Shampoolla 15 min, kuorinta Body Peeling Powderilla, kynsinauhojen hoito kynsiöljyllä tai Aprikoosiöljyvoiteella tai Aloe Oililla, kynsinauhojen irroitus, kynnen kovettaja ja/tai tasoittaja, (värilakka), päällyslakka, joka tekee kynsilakasta kestävän, lopuksi hoitava käsivoide. Olo on tosi mahtava, kauniit ja hoidetut kynnet ja kädet. Ei tarvitse käsiä piilotella.
Body Oil on ihana kuiville käsille, imeytyy hyvin ja antaa hyvän värin. Atooppinen kuiva iho käsissä, erinomaisesti hoitava (kylmän ja viiman aiheuttamaa). Kokeilin kuiviin jalkapohjiin, niistä tuli ihanan pehmeät usean päivän ajaksi. Ihana kuiviin halkeileviin kyynärpäihin. Helppo suihkuttaa - riittoisa.
Somthin'Else toimii myös suojavoiteen tavoin. Laita Somthin'Else-laimennosta käsiisi, kun ryhdyt likaiseen työhön esim. rasvaiseen remonttityöhön tai puutarhatöihin, samoin lähtiessäsi mustikka- tai sienimetsään.

MEIKIN POHJUSTUS

Sitovan ja pysyvän meikin saa levittämällä kasvoille ensin kauneuskapselin ja sen päälle ACE-vita päivävoiteen.
Seerumia aamuin iholle päivävoiteen alle, niin jopa näyttää freesiltä koko päivän. Varsinkin niinä aamuina, jolloin tuntuu ja näyttää siltä, ettei olisi pitänyt nousta lainkaan ylös, saa Seerumilla ihmeitä aikaan! Myös Aamuhoito aloittaa päivän mukavasti.

SUUN JA HAMPAIDEN HOITO

Tooth Gel on aivan uskomaton suunhoitaja! Parantaa tosi nopeasti suun. Kaikkien, joilla on keinoniveliä, pitää ehdottomasti käyttää päivittäin Tooth Geliä! Samoin sydänpotilaat ja leikkauksiin menijät. En tiedä ketään, kenen ei tarvitsisi käyttää sitä.
Tooth Gelistä löytyi nopea apu viisaudenhampaan poiston jälkeiseen hoitoon.
Kun ottaa aamuin illoin Aloe Vera Drinkiä ja purskuttaa sillä ennen nielemistä suunsa, tulee hyvin hoidettua ACTIValoella ikenet ja suun limakalvot. Myös kurkkukipuun kannattaa kokeilla.
Somthin'Else on hyvä tekohampaiden pesuun.
Dental Wash vaikutti jo viikossa! Viikon säännöllisellä käytöllä asiakas huomasi hammaskiven pehmenneen huomattavasti.

SYYLÄT POIS

Tyttärelläni oli syyliä jalkapohjissa. Hän kävi kolme kertaa lääkärissä kuukauden välein. Kahdella ensimmäisellä kerralla ne syylät jäädytettiin, mutta ne eivät lähteneet pois, tuli vain lisää. Kolmannella kerralla lääkäri määräsi jotakin voidetta. Mutta en antanut tytön hakea näitä lääkkeitä, vaan sanoin, että nyt kokeillaan meidän jalkahoitotuotteita. Hän rupesi kolme kertaa viikossa hautomaan jalkoja Foot Bathilla ja laittoi Foot Lotionia joka ilta ja aamu. Hän hoiti näin kolmen kuukauden ajan ja kaikki syylät lähtivät pois.

VARTALON KUORINTA

Kainalot pitäisi muistaa myös kuoria, saadaan antiperspiranttien jäämät pois. Kuorinta sujuu helposti Body Peeling Powderilla, Body Shampoolla ja pesuliinalla.
Kuoriva suihkushampoo: nopea ja helppo käyttää. Kuorinta on tärkeää varsinkin ennen aurinkovoiteen käyttöä. Muista kuoria myös kainalot.
Kasvojen kuorinta
Body Peeling Powderia lisään Aloe Geelin joukkoon ja kuorin kasvot, niin tuntuupa ihanalta. Kannattaa kokeilla.

VATSAVAIVOJEN JA UMMETUKSEN HOITO

Aloe Vera Drinkillä on saatu nopea apu vatsakipuun, jonka aiheuttivat vahvat lääkkeet.
Aloe Drink on auttanut 2,5-vuotiaan lapsen pahaan ummetukseen. Lapsi saattoi olla 5 päivääkin ulostamatta, mikä oli hyvin tuskallista hänelle. Melko pian Aloe Drinkin käyttöönoton (15 ml/pv) jälkeen suolen toiminta normalisoitui ja lapsi on tosi onnellinen, kun ei tarvitse enää pelätä vessassakäyntiä
Aloe Drink: nuori äiti on erittäin tyytyväinen juomaan, sillä nyt hän voi käyttää kaikkia maitotuotteita, joita ei ole vuosikausiin pystynyt käyttämään ollenkaan.

VIRKISTYSTÄ JA ELVYTYSTÄ

Kasvovettä voi käyttää kesäisin myös suihkepullossa. Pieneen spraypulloon laitetaan kasvovettä, jota sitten suihkutellaan kasvoihin. Auringonpaisteessa ei kuitenkaan kannata suihkutella, jottei iho pala.
Elvyttävä seerumi kasvoille ja kaulalle. Olen käyttänyt säännöllisesti seerumia 2 kk, tulokset on todella hyvät, turvotus laskenut, couperosa-iho vaalentunut, iho kiinteytynyt ja puhtaampi. Kannattaa myös muistaa voidella kaulaa, eli ikähän näkyy kasvoilla, kaulalla ja käsissä. Yksi painallus pumppupullosta riittää hyvin myös kaulalle. Tuotetta suositellaan yli 40-vuotiaille, mutta suosittelen myös nuoremmille, joilla on ongelmia iholla, esim. couperosaa. Luonnollinen kasvikollageeni uudistaa ja kiinteyttää. Nainen voi hoitamalla ihoaan nuorentaa ulkonäköään 10 vuotta.