Muut vinkit

   
HIRVIKÄRPÄSTEN KARKOITUS

Kamferispray ja Kamferivoide ovat oivallisia hirvikärpästen karkottajia.
Tehokkaaksi todettu keino hirvikärpäsiä vastaan on sukkahousu-Kamferispray-yhdistelmä.
Sukkahousujen lahkeet solmitaan yhteen ja leikataan ylimääräiset pois.
Sumutetaan sukkahousujen housuosuus Kamferisprayllä.
Sitten vaan sukkahousut päähän (myös korvien päälle) ja metsään.
Päähän voi lisäksi laittaa haluamansa lippalakin tai muun hatun.
Muista käsitellä myös niska ja kaula Kamferisprayllä tai Kamferivoiteella.

MÄKÄRÄISTEN KIUSAAMA KOIRA

Kesän myötä tulevat myös kiusalliset mäkäräiset. Koiran vatsanseutu oli aivan mäkäräisten syömä ja koiralla kovat tuskat. Koiran vatsaan sumutettiin Aloe Sprayta ja vaiva helpottui puolen tunnin kuluessa. Suihke on helpompi laittaa eläimen turkkiin kuin voiteet, koska se menee aivan karvaan juureen eikä tarvitse koskea kivuliaaseen kohtaan.

AUTON KEVÄTSIIVOUS

Autoa ei kannata pestä suorassa auringonpaisteessa, vaan aurinkoisella säällä etsi sopivan varjoinen pesupaikka.
Huuhtele autosta ensin karkeampi lika pois pelkällä vedellä. Sumuta sen jälkeen vahvaa Swipea vanteisiin ja pinttyneisiin likakohtiin. Bensatankin ympärillä olevat valumat lähtevät joko vahvalla Swipella tai Swipe'Elsellä (1 osa Swipea, 1 osa Somthin'Elseä ja 1 osa vettä).

Tee sen jälkeen ämpäriin Somthin'Else -laimennos haaleaan veteen.
Sen jälkeen aloita auton pesu ylhäältä alaspäin, korkean auton katonpesussa voi apuna käyttää Mifi-moppivartta kosteamopin kanssa. Muuten pesussa voi käyttää Mifi-mikrokuituliinoja.

Peilien taustat ja mahdolliset mustat listat kannattaa käsitellä lopuksi Swipe Magicilla, lopputulos on kiiltävä ja hieno.
Muista myös puhdistaa ovien tiivisteet yms. normaalilla Swipella.

Eikä pidä unohtaa auton sisäpuoltakaan - poista kumimatot ja pese ne Swipella ja viimeistele Swipe Magicilla (tulee upean kiiltävät). Jos auton verhoilussa on esim. lemmikkieläinten karvoja ym. irtolikaa, aivan ehdoton apuväline on SiistiX-puhdistussieni. Aseta sieni n. 45 asteen kulmaan ja pyyhi sienen mustalla osalla. Toista kunnes pinta on puhdas. Koska sieni ei ime itseensä likaa, irronneet karvat ja pöly on helppo puhdistaa käytön jälkeen pyyhkimällä tai huuhtomalla.
Sen jälkeen huolellinen imurointi ja jos penkeillä on likaa, ne puhdistetaan normaalilla Swipella ja Mifi Silver -liinalla painelemalla tahrakohtia. Nahkapenkeille sopivin puhdistusaine on Somthin'Else. Kojelauta ja ratti pyyhitään normaalilla Swipella.

Ikkunat ja peilit pestään miedolla Swipella + Mifi-kostealiinalla ja viimeistellään Mifi Crystal-liinalla. Usein lattia on kumimaton alta polkimien kohdalta erityisen likainen, se lähtee hyvin puhtaaksi vahvalla Swipella ja mikrokuituliinalla.

AUTON JA ASUNTOVAUNUN PUHDISTUS

Auton puhdistus
Swipe ja Somthin'Else yhdessä ovat hyvä apu pikitöistä aiheutuneisiin jälkiin auton kyljissä. Laita Swipea ja Somthin'Elseä pesuveteen tai sumuta suoraan auton kylkiin. Pese pois märällä liinalla.
Silk auton alumiinivanteille. Pesu vedellä, suihkutus Silkkiä, hankaus, huuhtominen. Tyytyväinen miesasiakas.

Asuntovaunun puhdistus
Swipe Magic sopii asuntovaunussa kaikille muovipinnoille sekä sisällä että ulkona. Myös ikkunat, koska ne ovat pleksiä, ikkunoissa olleet naarmutkin hävisivät käsittelyllä. Asuntovaunu on jokapäiväisessä käytössä ja Magicia käyttämällä on saatu pysymään loistokunnossa.

KARKOTA ITIKAT

Kamferispray auttaa myös hyttysten ja hirvikärpästen karkottamiseen.

KOIRAN HOITO

Aloe Geliä koirille: tassuihin, paleltumiin, hyttysten puremiin, etenkin mahan alle, pumpulipuikolla koirien korvakipuun. Aloe Gel ei tuoksu ja imeytyy hyvin.

PISSIVÄN KISSAN KARKOTUS

Asiakas kertoi ajaneensa kissat pois pissimästä talon seinuksille suihkuttelemalla kivijalkaan ja seinuksille normaalia Swipea.