Jälleenmyyjä Virpi Lintunen

Hei, tutustuin Swipeen ensimmäisen kerran kahdeksankymmentäluvun lopulla, kun kotonani oli sitä käytössä. Muutettuani omaan kotiin, aloin melko pian etsiä samaa tuotetta käsiini.

Myöhemmin, perheeni kasvaessa tuli tarve löytää kodin- ja vaatteidenhuoltoon tuotteita, jotka sopivat allergisille. HomCare-tuotteet ovat ainakin meidän perheelle apu arjen sujumiseen. HomCare-tuotteista löytyy suosikkejamme niin sisäiseen kehonhoitoon kuin ulkoiseenkin. Minulle on myös tärkeää, että käyttämäni ja edustamani tuotesarja on ympäristöystävällinen ja vain vähän luontoa kuormittava. Miksi haluaisinkaan kantaa vettä kotiin kaupasta, kun nämä puhdistusaineet kannetaan kotiini tiivisteinä. Vältyn paljolta pakkausjätteeltä ja voin itse tehdä käyttölaimennoksen. Huomionarvoisena pidän myös sitä, että suuri osa tuotteista valmistetaan Suomessa.

Aloitin jälleenmyyjänä vuoden 2009 loppupuolella ja teen sitä harrastuksenani. Se on mukava tapa tavata ihania ihmisiä ja samalla ansaita hieman käyttörahaa. Kerron työstä mielelläni sinullekin, otahan yhteyttä. Aloitetaan vaikka hyvinvointikutsuista luonasi.

Yhteystiedot:

Virpi Lintunen
Koivukaari 16
37830 AKAA

0400-801 530 (ilt.)
virpi.lintunen@pp1.inet.fi