HomCare Finland Oy:n rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Päivitetty: 20.6.10

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: HomCare Finland Oy
Y-tunnus: 1106156-2
Kotipaikka: Helsinki
Yhteystiedot: Juurikuja 4, 03100 Nummela

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Vastaava henkilö: Anne Raitio
Yhteystiedot:
Osoite: Juurikuja 4, 03100 Nummela
Puhelinnumero: 09 2248 910
Email-osoite: anne.raitio@homcare.fi

3. Rekisterin nimi

HomCaren asiakastietokanta

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Rekisterin tarkoitus on HomCaren asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely.

Rekisteriä käytetään mm. kadonneiden pakettien seurantaan, toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Rekisterin tietoja voidaan käyttää myös HomCaren omiin tarkoituksiin mainonnan kohdistamiseen niille henkilöille, jotka eivät ole sitä kieltäneet. Asiakkaalla on oikeus kieltää markkinointi lähettämällä siitä viestiä osoitteeseen homcare@homcare.fi.

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

    Henkilön etu- ja sukunimi
    Sähköpostiosoite
    Postiosoite
    Puhelinnumero
    Tiedot käsitellyistä tilauksista
    Tilausten Postin/Matkahuollon seurantatiedot

6. Tietojen luovutus

HomCare ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. HomCarea edustavilla jälleenmyyjillä on oikeus seurata omia asiakastietojaan.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

7. Rekisterin suojaus

HomCare säilyttää asiakastietoja suojatulla palvelimella. HomCaren jälleenmyyjillä on pääsy vain omiin asiakastietoihinsa.