Jalkahoito

Jalkojesi terveys vaikuttaa koko hyvinvointiisi, joten jalkojen säännöllinen hoito on erittäin tärkeää. NaturCare jalkojenhoitotuotteilla saat jalkoihisi raikkaan ja rentoutuneen olon ja edistät samalla koko kehosi hyvinvointia.

NatuCare jalkojenhoitotuotteet sisältävät tulehdusta hillitsevää ACTIValoeta, raikastavaa piparminttua ja antiseptista teepuuöljyä.

Tee jalkojen tehohoito näillä ohjeilla:
Tarvitset:

  • NaturCare Foot Bath -jalkakylpy
  • karkeaa suolaa
  • NaturCare Foot Lotion -jalkavoide


Tee jalkakylpy Foot Bath -jalkakylpyaineen ohjeen mukaan. Kylvetä jalkoja jalkakylvyssä 10 minuuttia. Hiero tämän jälkeen kosteita jalkoja suolalla niin kauan, että suola liukenee iholle. Anna suolan vaikuttaa ihon pinnalla 5-10 minuuttia. Voit huuhdella jalat tämän jälkeen joko jalkakylpyvedellä tai suihkussa, mikäli haluat suolan iholta pois. Hiero tämän jälkeen iholle Foot Lotion -jalkavoidetta.


Helppo tapa hoitaa jalkoja ilman vettä:

  1. Ota kaksi muovipussia
  2. Kaada tilkka (20-30 ml) NaturCare Foot Bath -jalkakylpyä molempiin pussiin ja hiero pussit vaahdon muodostamiseksi. (VINKKI! Voit myös laittaa pussiin NatuCare Foot Lotion -jalkavoiteita ja / tai NaturCare Aloe Vera Oil -öljyä, jos haluat.)
  3. Laita yksi jalka jokaiseen pussiin ja hankaa niin, että jalkakylpy vaahto leviää koko jalkaan.
  4. Laita villasukat päälle ja anna vaikuttaa noin 10-15 minuuttia. Sillä välin voit esimerkiksi siivota, pestä astiat tai mennä ulos istumaan puutarhaan!
  5. Pyyhi joko kuivalla tai kostealla Swipetex-liinalla. Jos sinulla on vettä, voit myös huuhdella jalkasi.
  6. Voitele jalat NaturCare Foot Lotion -jalkavoiteella