Ikkunoidenpesu

Ikkunoiden pesuun kannattaa käyttää Swipen Mietoa laimennosta tai Multi Clean –laimennosta. Molemmat aineet tehdään sumutinpulloihin, joten ne ovat erityisen käteviä ikkunanpesussa. Ikkunanpesu onnistuu parhaiten silloin, kun aurinko ei paista suoraan ikkunaan. Suoran auringonpaisteen aiheuttama lämpö kuivattaa lasipinnan kesken pesun.

Pyyhi pölyt sälekahtimista
Jos ikkunoissasi on sälekaihtimet, aloita ikkunanpesu niistä. Sulje ja pyyhi kaihtimet huolellisesti molemmilta puolilta Swipe mikrokuituliinalla. Vältä kosteaa pyyhkimistä, koska kaihtimet jäävät helposti laikukkaiksi.

Pese ensin ikkunapuitteet
Käytä tässäkin pesuaineena Swipen Mietoa laimennosta tai Multi Clean laimennosta. Pyyhi ensin ikkunoiden pielet, puitteet ja ikkunalauta kuivalla mikrokuituliinalla. Sumuta pesuainetta ja pyyhi kohteet Swipe kostealiinalla tai SwipeTex-liinalla. Kuivaa tarvittaessa puhtaalla SwipeTex-liinalla.

Ikkunoiden pesu
Pese ikkunat uloimmasta lasista alkaen. Sumuta Mietoa Swipea tai Multi Cleania laseihin ja pyyhi ikkunalasit kostutetulla Swipe kostealiinalla. Huuhtele kostealiina puhtaalla lämpimällä vedellä aina pyyhkimisen jälkeen ja purista ylimääräinen vesi pois. Todella likainen ulkoruutu kannattaa pestä pariin kertaan ennen kuivaamista. Voit käyttää apuna pesussa myös ikkunalastaa, mutta se ei ole välttämätöntä.

Kuivaa pestyt ikkunat aina saman tien pesun jälkeen Bambuliinalla, muista myös ikkunoiden nurkat ja reunat. Lopuksi pyyhkäise vielä ikkunalaudat valuneesta vedestä ja kuivaa.