Kutsujärjestäjän edut

TULE MUKAAN KUTSUJÄRJESTÄJÄKSI
HomCare-kutsuilla yhdistyvät rento tuttavien tapaaminen ja mahdollisuus tutustua laadukkaisiin tuotteisiin kunnolla, ajan kanssa ja asiantuntijan johdolla. Kutsujärjestäjänä voit järjestää sinunlaisesi kutsut ja palkitsemme sinut upeilla eduilla.


HomCare-kutsut on hauska ja hyödyllinen tapa tutustua tuotteisiimme. Kutsuilla tuttavat, sukulaiset ja naapurit kokoontuvat kutsujärjestäjän kotiin, mökille, työpaikalle tai muuhun sopivaan paikkaan. Nykyään suosittuja ovat myös nettikutsut, jolloin vieraat voivat osallistua kutsuille omalta kotisohvaltaan. Kaikilla kutsuilla HomCare-edustaja esittelee tuotteita, antaa käyttövinkkejä ja jakaa omia kokemuksiaan sekä kertoo ajankohtaisista tarjouksista. Kutsuilla voi olla myös erityinen teema, esim. kasvojenhoito, jalkojen hemmottelu, kodin siivous, pyykinhoito.


​​​​​Kutsujärjestäjänä saat etuja

HomCare-kutsujärjestäjänä kutsut vieraat mukaan ja voit halutessasi laittaa tarjolle jotain ajankohtaan sopivaa. Kiitokseksi saat ajankohtaisen kutsujärjestäjän lahjan. Huhti-kesäkuussa kutsujärjestäjän lahja on tuote, joka ei ole normaalisti myynnissä. Tämä tuote on Déessen Moringa Toothpaste (arvo 27 €).
Déessen Moringa Toothpaste on fluoriton hammastahna, joka sisältää mm. fermentoitua moringaa, joka on hyväksi suun ja ikenien limakalvoille.

Sinulla on mahdollisuus saada myös tilaajatarjouksena (vähintään 50 € :n tilaus) vapaavalintainen tuote puoleen hintaan ajankohtaisen kuvastomme alleviivatuista ja ostoskassilla merkityistä tuotteista.

Lisäksi saat kaikista omasta ja sinulle toimitettavista kutsuvieraiden tilauksista kutsuetua. Kutsuedun summa määrittyy tilauksen loppusumman perustella seuraavasti:

Kutsujen myynti vähintään Kutsuetu
100 € 10 €
200 € 20 €
400 € 50 €
600 € 80 €
800 € 120 €
1000 € 160 €

Kutsuedun voit hyödyntää omien lempituotteidesi hankintaan tämän kuvaston normaalihintaisista tuotteista. Sovi HomCare-edustajan kanssa kutsut ja huomaat, että se on mukavaa, palkitsevaa ja antoisaa vaihtelua arkeen!