Toimintarahaa yhteisöille

HomCare tarjoaa erinomaisen konseptin erilaisten yhteisöjen varainhankintaan.

Konseptimme toimii seuraavasti:

1. Yhteisön/seuran/koululuokan tms. jäsenet tai vanhemmat järjestävät vuorotellen ns. kotikutsut yhdessä HomCare-jälleenmyyjän kanssa haluamastaan teemasta. Kotikutsuilta muodostuva kutsuetu maksetaan suoraan yhteisön tilille merkinnällä "Mainosmaksu".

2. Kotikutsujen sijaan tilaukset voidaan myös kerätä vapaamuotoisesti esim. tapaamisten yhteydessä, soittamalla, tiedottamalla sähköpostilla, some-työkaluilla tai muulla sopivalla tavalla.

3. Kutsuedun suuruus muodostuu seuraavista tekijöistä:
- tuotteiden myynnistä
- suoratoimituslisästä
Jälleenmyyjä kertoo tarkemmin näistä eduista.

4. Tuote-esittelyn pitäminen tai tilausten kerääminen on helppoa vapaaehtoista talkootyötä. Kotikutsuilla tuotteiden esittelyn ja myynnin hoitaa jälleenmyyjä. Kutsuja voi järjestää useampia vuoden aikana eri teemoilla. Vapaamuotoisessa tilausten keräämisessä jälleenmyyjä auttaa vastaamaan esille tuleviin kysymyksiin.

5. HomCaren tuotteita ei voi ostaa kaupasta, vaan ainoastaan HomCare-jälleenmyyjän kautta. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja pidettyjä ja niillä on 21 vrk täystyytyväisyystakuu.

6. HomCaren kotikutsut on hauska ja hyödyllinen tapahtuma, josta hyötyvät kaikki.

7. Kotikutsuille on helppo saada vieraita: naapureita, ystäviä, työtovereita tai vaikkapa toisia yhteisön jäseniä, joilla on kaikilla yhteinen intressi hankkia varoja yhteisölle. HomCaren tuotteet ovat kulutustavaroita, joita on helppo myydä.

8. HomCaren luoma konsepti on helppo toteuttaa ja sillä voidaan täydentää tai korvata muuta talkootyötä. Yhteisön ei tarvitse tehdä etukäteen sisäänostoja.

9. HomCaren konseptilla on mahdollisuus kehittyä laajaksi ja pitkäaikaiseksi yhteistyön muodoksi, jolla on merkittävä osuus yhteisön varainhankinnassa.

Lue lisää kutsuedun suuruudesta