Asiakkaan edut

PIDÄMME HYVÄÄ HUOLTA ASIAKKAISTAMME
HomCare ja kaikki Edustajamme pitävät aina hyvää huolta asiakkaistamme. Korkealaatuisten tuotteiden ja tyytyväisyystakuun lisäksi sinulla asiakkaana on mahdollisuus saada asiakasetuja, joiden avulla saat tilauskohtaisia etuja HomCare-tuotteiden hankinnoista.


Asiakasedut palkitsevat sinua
Kun tilauksesi summa ennen toimituskuluja on vähintään 50 €, sinulla on mahdollisuus ostaa tilauksesi yhteydessä tilaajatarjouksena HomCare-tuote puoleen hintaan. Tilaajatarjouksen voit valita suosituimmista Swipe-, BioSwipe- ja NaturCare-tuotteista:

Multi Clean, Sanit, Handy, Pipe Clean, Fresh Air, Laundry Liquid, Room Spray, Misty Air -täyttöpullo, Swipe Original 500 ml, Somthin'Else 500 ml, Brite, Family White 1 kg, 30/60, Sport Wash, Silk, Laundry Vinegar, Aloe Gel, Probiotic Skin Lotion, Probiotic Shower Gel, Salt & Clay Soap, Misty 2.0 -probioottiampullit sekä Sensitive-sarjan tuotteet.

Lisäksi HomCarella on uusi kanta-asiakasohjelma, johon liittymällä saat muita vaihtuvia etuja ja juuri sinua kiinnostavaa lisätietoa tuotteista. Liity kanta-asiakasohjelmaan alla olevan painikkeen kautta.


Edut toimitusmaksuissa
Kun tilauksen loppusumma ylittää 50 €, toimitusmaksu on 7,90 €. Alle 50 € tilauksien toimitusmaksu on 9,90 €. Voit halutessasi valita tilauksellesi myös kotiinkuljetuksen 5 €:n lisähintaan. Toimitusmaksu maksetaan tilauksen yhteydessä.