Asiakkaan edut

PIDÄMME HYVÄÄ HUOLTA ASIAKKAISTAMME
HomCare ja kaikki Edustajamme pitävät aina hyvää huolta asiakkaistamme. Korkealaatuisten tuotteiden ja tyytyväisyystakuun lisäksi sinulla asiakkaana on mahdollisuus saada asiakasetuja, joiden avulla saat tilauskohtaisia etuja HomCare-tuotteiden hankinnoista.


Asiakasedut palkitsevat sinua
Kun tilauksesi summa ennen toimituskuluja on vähintään 50 €, sinulla on mahdollisuus ostaa tilauksesi yhteydessä tilaajatarjouksena HomCare-tuote puoleen hintaan tuotekuvaston alleviivatuista ja ostoskassilla merkityistä tuotteista.

Kun tilauksesi tai yhdessä kootun keräilytilauksen loppusumma on ennen toimituskulua vähintään 100 €, saat tilaajaetua seuraavaan tilaukseesi alla olevan taulukon mukaisesti. Tilaajaetu lähetetään tilauksen maksun jälkeen sähköpostiisi lahjakortin muodossa ja on voimassa 4 kk.

Tilauksen arvo vähintään Tilaajaetu
100 € 10 €
200 € 20 €
400 € 50 €
800 € 120 €
   


Edut toimitusmaksuissa
Kun tilauksen loppusumma ylittää 50 €, toimitusmaksu on 7,90 €. Alle 50 € tilauksien toimitusmaksu on 9,90 €. Voit halutessasi valita tilauksellesi myös kotiinkuljetuksen 5 €:n lisähintaan. Toimitusmaksu maksetaan tilauksen yhteydessä.

Kimppatilaus kannattaa
Voit itse kasvattaa tilaajaetujasi hankkimalla oman tilauksesi yhteydessä HomCare-tuotteita myös naapureillesi, sukulaisillesi ja ystävillesi. Tekemällä tällaisia kimppatilauksia tilauksesi yhteissumma nousee, jolloin tilaajaetu ja pienempi toimitusmaksu antavat sinulle helpolla tavalla suuremman hyödyn. Kimppatilauksessa kaikki tilatut tuotteet toimitetaan sinun osoitteeseesi.