Edustajan työ

Lisäansioita tai ammattiura HomCare-edustajana

Suunnittele omat työaikasi

Työaikasi ja työn määrän voit sovittaa oman elämäntilanteesi mukaan, ja suuren osan työstäsi voit tehdä kotona. HomCare antaa sinulle työssäsi täyden tuen: laajan tuotevalikoiman, oman verkkokaupan, tarvittavan koulutuksen sekä kannustavan palkkio-ohjelman. Asiakaskuntasi on lähelläsi ja helposti tavoitettavissa: suomalaiset perheet ja kodit.


Lisäansioita

Edustajana pystyt luomaan täysipäiväisen uran itsellesi tai vaihtoehtoisesti pystyt myös toimimaan kevyemmin Edustajana oman päivätyösi lisäksi. Uudistetun palkkio-ohjelmamme avulla pystyt kuukausittain ansaitsemaan lisäansioita. Tavoitteemme on olla Suomen paras lisäansiotöiden tarjoaja.


Ukko.fi

Helppo aloittaminen kevytyrittäjänä UKKO.fi:n avulla. Et tarvitse yritystä, etkä toiminimeä. Ansiosi siirtyy kuukausittain UKKO.fi-palvelun kautta suoraan pankkitilillesi. Vaihtoehtoisesti voit toimia myös yrittäjänä.


Verkostoidu

HomCarella on yli 500 Edustajaa Suomessa ja Ruotsissa. Verkostoitumalla muiden Edustajien kanssa pystyt kehittämään itseäsi ja taitojasi samalla, kun jaat omaa tietämystäsi eteenpäin.

HomCare järjestää Edustajille vuosittain tapahtumia.


HomCare-matka ja muut kilpailut

HomCare järjestää ulkomaanmatkoja, joille voi osallistua Edustajat ja heidän puolisonsa. Matkoilla Edustajille tarjoutuu mahtava tilaisuus verkostoitua muiden Edustajien kanssa ja saada koulutusta upeissa maisemissa.

Annamme myös haasteita ja järjestämme kilpailuja, joissa palkintona on joskus HomCare-tuotteita ja joskus esimerkiksi lahjakortteja.

Valitse aloitustapa:

Aloittaminen

Aloita tilaamalla uuden Edustajan aloituspakkaus verkkokaupassa. Aloituspakkaus sisältää tuotenäytteitä sekä myös neljän ensimmäisen kuukauden kuukausimaksut (jatkossa kuukausimaksu 5 eur/kk). Kun olet aloitustilauksen tehnyt, saat viestin sähköiseen allekirjoitukseen, jolla vahvistat Edustajasopimuksesi.


UUDEN EDUSTAJAN ALOITUS 2024

Uuden Edustajan aloituspaketti 2024 sisältää tuotenäytteitä ja materiaalia::
1 kpl BioSwipe Multi Clean -laimennus
1 kpl BioSwipe Sanit -laimennus
5 kpl Crystal Tabs konetiskitabletteja
1 nippu tilauslomakkeita (25 kpl)
10 kpl tuotekuvastoa
10 kpl kuukauden tarjousesitteitä

Myyntitapoja on monia

Voit esitellä ja myydä tuotteita kutsuilla. Kutsut voidaan pitää fyysisesti tai netin kautta. Esimerkkejä ansioista kutsujen perusteella:

Kutsujen määrä / kk Ansiot / kk
2 180 €
4 380 €
8 860 €


Esimerkkejä ansioista, kun ansiot muodostuvat aktiivisten asiakkaiden ostoista:

Asiakastilausten määrä / kk Ansiot / kk
5 140 €
10 300 €
15 450 €
30 1000 €