Yritysmyynti

Swipe- ja BioSwipe-tuotteet sopivat erinomaisesti myös yrityskäyttöön. Meiltä löytyy siivousaineita ja -välineitä erilaisten yritysten tarpeiseen. Tuotteita toimitetaan Nummelan varastoltamme nopealla aikataululla ympäri Suomea. Edustajamme asuvat eri puolilla Suomea, joten useimmissa tapauksissa pääsemme myös esittelemään tuotteita paikan päälle ja opastamaan niiden käytössä.

Siivoustuotteittemme periaate on se, että sama tuote käy moneen eri kohteeseen ja että tuotteet ovat tiivisteitä, joten ne kestävät käytössä pitkään.

BioSwipen biologiset puhdistusaineet ovat nykyaikaisia puhdistusaineita, joiden teho perustuu ihmisen hyvinvointia lisäävien mikrobien eli probioottien hyödyntämiseen. Tuotteet ovat turvallisia käyttäjälle, käytettävälle kohteelle ja ympäristölle. Tuotteet ovat myös tehokkaita ja poistavat hyvin myös rasvaista likaa.
Tuotteiden käyttö ei jätä pinnoille haitallisia kemikaalijäämiä, joten pinnat ja huoneilma säilyvät turvallisempina. Tästä on merkittävää hyötyä niin tilassa työskenteleville, asukkaille kuin siivouksesta vastaavalle henkilöllekin. Kun mietitään esim. päiväkoteja tai palvelutaloja, on tärkeää huomioida, että pinnoilla tai huoneilmassa ei ole vahvoja kemikaalijäämiä, joista voisi aiheutua siellä oleville haittaa.

Siivoojalla säilyvät samat rutiinit, mutta työ hoituu paremmalla lopputuloksella. Probioottien syväpuhdistavan vaikutuksen ansiosta BioSwipe-tuotteet pitävät säännöllisesti käytettyinä pinnat puhtaina ja ehkäisevät myös pahojen hajujen muodostumista. Tuotteissa käytetyistä ainesosista suurin osa on peräisin luonnosta, joten tuotteiden käyttö ei lisää kemikalisoitumista.

Mikäli kiinnostuit tuotteista, ota yhteyttä homcare@homcare.fi.